Κατσικίσιο Γάλα σε σκόνη

Παρασκευάζεται από παστεριωμένο Κατσικίσιο γάλα.

Κατσικίσιο Γάλα σε σκόνη

Τυπικη Αναλυση Προϊοντος

Χημική σύσταση  
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM%26,0
Λίπος%31,0
Τέφρα%6,4
Υγρασία%max 4,0
Φυσικές ιδιότητες  
pH (10% διάλυμα)%6,5
Οξύτητα σε γαλακτικό οξύ%< 0,15
Δείκτης διαλυτότητοςml< 0,1
Καθαρότητα (ADMI)discA/B
Ανίχνευση αγελαδινού γάλακτος Απουσία
Μικροβιολογικές προδιαγραφές  
Ολικό μικροβιακό φορτίοcfu/g<10.000
Κολιβακτηρίδιαcfu/g< 10
E. colicfu/g<10
Ζύμες & Μύκητεςcfu/g< 50
Σαλμονέλαcfu/25gΑπουσία
Λιστέριαcfu/25gΑπουσία

 

Συσκευασια

Το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη συσκευάζεται σε χάρτινους πολύφυλλους σάκους επενδεδυμένους εσωτερικά με φύλλο πολυαιθυλενίου, καθαρού βάρους 20 Kg. Παραδίδεται σε παλέτες διαστάσεων 110 x 120 cm συνολικού βάρους 1.000 Kg.

Συνθηκες Διατηρησης

Το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη πρέπει να διατηρείται σε κλειστούς σάκους σε δροσερό και ξηρό χώρο (20°C, 60% Σ.Υ.) απαλλαγμένο από έντονες οσμές. Δεν πρέπει να εκτείθεται απευθείας στο ηλιακό φως και οι σάκοι να μην έρχονται σε άμεση επαφή με τους τοίχους και το πάτωμα.

Ημερομηνια Ληξης

Στις παραπάνω συνθήκες, το πλήρες Κατσικίσιο γάλα σε σκόνη διατηρείται άριστα τουλάχιστον για ένα έτος από την ημερομηνία παραγωγής.

Σημειωση

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από στατιστική επεξεργασία δεδομένων της παραγωγής του Κατσικίσιου γάλακτος σε σκόνη. Η εμπορική ευθύνη της εταιρείας μας συνίσταται στην προμήθεια προϊόντων που είναι σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του προϊόντος με τις προδιαγραφές και εφ’ όσον τούτο μας κοινοποιηθεί έγκαιρα και γίνει αποδεκτό από την εταιρεία μας, η ευθύνη μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αντικατάσταση των μη συμμορφούμενων παρτίδων του προϊόντος. Κακή χρήση του προϊόντος δεν δεσμεύει την εταιρεία μας έναντι οποιασδήποτε απαίτησης. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας στην οποία χρησιμοποιείται.