Εγκαταστάσεις

Τα εργοστάσια του ομίλου είναι γεωγραφικά διανεμημένα, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες επεξεργασίας τυρογάλακτος της Ελλάδας. Ηπειρώτικες Πρωτεΐνες ΑΕ στα Ιωάννινα, REAL στην Καρδίτσα, Μακεδονικές Πρωτεΐνες ΑΕ στο Κιλκίς και Αχαϊκές Πρωτεΐνες ΑΕ στα Καλάβρυτα.


Επίσης στον Όμιλο ανήκει και η εταιρεία “Protein Engineering”, εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην προμήθεια εξοπλισμού και τεχνογνωσίας στον χώρο της γαλακτοκομίας.

 

Ηπειρωτικές Πρωτεΐνες

Η εταιρεία Ηπειρωτικές Πρωτεΐνες Α.Ε. στα Ιωάννινα, είναι το πρώτο εργοστάσιο που λειτουργεί στην Ελλάδα για την επεξεργασία ορού γάλακτος και την παραγωγή πρωτεϊνών σε σκόνη.

Πρωτεΐνες Κεντρικής Ελλάδος

Η Ηπειρωτικές Πρωτείνες Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ε.Ε. για παραγωγή αφαλατωμένων ορών αιγοπρόβειου γάλακτος που προορίζεται για την βιομηχανία βρεφικών τροφών της Κίνας και των ΗΠΑ.

Μακεδονικές Πρωτεΐνες

Η Μακεδονικές Πρωτεΐνες Α.Ε. στο Κιλκίς, είναι το τρίτο στη σειρά εργοστάσιο, που ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΕ, για την επεξεργασία ορού γάλακτος και την παραγωγή πρωτεϊνών σε σκόνη.

Αχαϊκές Πρωτεΐνες

Οι Αχαϊκές Πρωτεΐνες ΑΕ στα Καλάβρυτα αποτελεί κέντρο συλλογής και προσυμπύκνωσης του τυρογάλακτος με σκοπό να διαθέτει το τελικό προϊόν του στα άλλα εργοστάσια του Ομίλου.