Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Χημική σύσταση | ||
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM | % | 35,0 |
Λακτόζη | % | 53,0 |
Λίπος | % | 1,4 |
Τέφρα | % | 5,6 |
Υγρασία | % | max 5,0 |
Ασβέστιο (Ca) | g/Kg | 4,8 |
Φώσφορος (P) | g/Kg | 4,9 |
Νάτριο (Na) | g/Kg | 4,6 |
Κάλιο (K) | g/Kg | 12,3 |
Μαγνήσιο (Mg) | g/Kg | 1,1 |
Χλώριο (Cl) | g/Kg | 12,9 |
Φυσικές ιδιότητες | ||
pH (10% solution) | 6,2 | |
Ελεύθερη πυκνότητα | g/L | 400 |
Πυκνότητα | g/L | 600 |
Δείκτης διαλυτότητος | ml | 0,2 |
Καθαρότητα (ADMI) | disc | A/B |
Μικροβιολογικές προδιαγραφές | ||
Ολικό μικροβιακό φορτίο | cfu/g | max 50.000 |
Κολιβακτηρίδια | cfu/g | max 10 |
Ζύμες & Μύκητες | cfu/g | max 10 |
Staphylococcus aureus | cfu/g | Απουσία |
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM | % | 65,0 |
Λακτόζη | % | 23,0 |
Λίπος | % | 3,8 |
Τέφρα | % | 3,3 |
Υγρασία | % | max 5,0 |
Ασβέστιο (Ca) | g/Kg | 3,6 |
Φώσφορος (P) | g/Kg | 3,3 |
Νάτριο (Na) | g/Kg | 2,7 |
Κάλιο (K) | g/Kg | 6,6 |
Μαγνήσιο (Mg) | g/Kg | 0,8 |
Χλώριο (Cl) | g/Kg | 5,9 |
Φυσικές ιδιότητες | ||
pH (10% solution) | 6,3 | |
Ελεύθερη πυκνότητα | g/L | 400 |
Πυκνότητα | g/L | 500 |
Δείκτης διαλυτότητος | ml | 0,5 |
Καθαρότητα (ADMI) | disc | A/B |
Μικροβιολογικές προδιαγραφές | ||
Ολικό μικροβιακό φορτίο | cfu/g | max 50.000 |
Κολιβακτηρίδια | cfu/g | max 10 |
Ζύμες & Μύκητες | cfu/g | max 10 |
Staphylococcus aureus | cfu/g | Απουσία |
Χημική σύσταση | ||
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM | % | 80,0 |
Λακτόζη | % | 10,4 |
Λίπη | % | 3,5 |
Τέφρα | % | 3,0 |
Υγρασία | % | max 5,0 |
Φυσικές ιδιότητες | ||
pH (10% solution) | 6,2 | |
Ελεύθερη πυκνότητα | g/L | 240 |
Πυκνότητα | g/L | 350 |
Δείκτης διαλυτότητος | ml | 0,5 |
Καθαρότητα (ADMI) | disc | A/B |
Μικροβιολογικές προδιαγραφές | ||
Ολικό μικροβιακό φορτίο | cfu/g | max 50.000 |
Κολιβακτηρίδια | cfu/g | max 10 |
Ζύμες & Μύκητες | cfu/g | max 10 |
Staphylococcus aureus | cfu/g | Απουσία |
Salmonella | cfu/25g | Απουσία |
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Το αυστηρά απαραίτητα cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Χρησιμοποιούνται τέτοια cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου από εσάς, προκειμένου να προβαίνουμε σε βελτιώσεις του Ιστότοπου. Η χρήση αυτών των cookies προϋποθέτει τη συγκατάθεσή σας.
(Google Analytics)
Για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τα αυστηρά απαραίτητα cookies