Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Χημική σύσταση | ||
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM | % | 30,0 |
Λίπος | % | 34,0 |
Τέφρα | % | 6,0 |
Υγρασία | % | max 4,0 |
Φυσικές ιδιότητες | ||
pH (10% διάλυμα) | 6,6 | |
Οξύτητα (γ.o) | % | max 0,15 |
Δείκτης διαλυτότητας | ml | 0,1 |
Καθαρότητα (ADMI) | disc | A/B |
Ανίχνευση αγελαδινού γάλακτος | Απουσία | |
Μικροβιολογικές προδιαγραφές | ||
Ολικό μικροβιακό φορτίο | cfu/g | <10.000 |
Coliforms | cfu/g | <10 |
E. coli | cfu/g | <10 |
Σταφυλόκοκκος Αureus | cfu/g | <10 |
Ζύμες & Μύκητες | cfu/g | <50+50 |
Σαλμονέλα /25g | Απουσία | |
Λιστέρια /25g | Απουσία | |
E. Sakazaki /100g | Απουσία |
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Το αυστηρά απαραίτητα cookies θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Χρησιμοποιούνται τέτοια cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου από εσάς, προκειμένου να προβαίνουμε σε βελτιώσεις του Ιστότοπου. Η χρήση αυτών των cookies προϋποθέτει τη συγκατάθεσή σας.
(Google Analytics)
Για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τα αυστηρά απαραίτητα cookies