Επιλιπασμένοι Οροί Γάλακτος

 
 

Αφαλατωμένος ορός γάλακτος σε σκόνη.

Παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο, πρόβειο και κατσικίσιο ορό γάλακτος.

PROFAT 35

Χρησεις

Το Profat 35 βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην αρτοποιία-μπισκοτοποιία, παγωτά, ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, σάλτσες, επιδόρπια και ζωοτροφές.

Τυπικη Αναλυση Προϊοντος

Χημική σύσταση  
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM%10,0
Λακτόζη%47,0
Φυτικά λιπαρά%35,0
Τέφρα%4,0
Υγρασία%4,0
Ασβέστιο (Ca)g/Kg3,1
Φώσφορος (P)g/Kg3,5
Νάτριο (Na)g/Kg3,9
Κάλιο (K)g/Kg10,5
Μαγνήσιο (Mg)g/Kg0,7
Χλώριο (Cl)g/Kg11,8
Φυσικές ιδιότητες  
pH (10% solution) 6,0
Ελεύθερη πυκνότηταg/L500
Καθαρότητα (ADMI)discA/B
Μικροβιολογικές προδιαγραφές  
Ο.Μ.Χcfu/gmax 20.000
E colicfu/gΑπουσία
Εντεροβακτηριοειδήcfu/g<10
Ζύμες & Μύκητεςcfu/g< 10
Σταφυλόκοκοι+Πηκτάσηcfu/gΑπουσία
Σαλμονέλλαcfu/25gΑπουσία
Λιστέριαcfu/25gΑπουσία

Συσκευασια

Το Profat 35 συσκευάζεται σε χάρτινους πολύφυλλους σάκους επενδεδυμένους εσωτερικά με φύλλο πολυαιθυλενίου, καθαρού βάρους 20 Kg. Παραδίδεται σε παλέτες διαστάσεων 110 x 120 cm συνολικού βάρους 1200 Kg.

Συνθηκες Διατηρησης

Το Profat 35 πρέπει να διατηρείται σε κλειστούς σάκους σε δροσερό και ξηρό χώρο (20°C, 60% Σ.Υ.) απαλλαγμένο από έντονες οσμές. Δεν πρέπει να εκτείθεται απευθείας στο ηλιακό φως και οι σάκοι να μην έρχονται σε άμεση επαφή με τους τοίχους και το πάτωμα.

Ημερομηνια Ληξης

Στις παραπάνω συνθήκες, το Profat 35 διατηρείται άριστα τουλάχιστον 2 έτη από την ημερομηνία παραγωγής.

Σημειωση

Οι παραπάνω τιμές αποτελούν πληροφορίες για το προϊόν και μπορείτε να ζητήσετε το πιστοποιητικό παρτίδας, Η εμπορική ευθύνη της εταιρείας μας συνίσταται στην προμήθεια προϊόντων που είναι σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του προϊόντος με τις προδιαγραφές και εφ’ όσον τούτο μας κοινοποιηθεί έγκαιρα και γίνει αποδεκτό από την εταιρεία μας, η ευθύνη μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αντικατάσταση των μη συμμορφούμενων παρτίδων του προϊόντος. Κακή χρήση του προϊόντος δεν δεσμεύει την εταιρεία μας έναντι οποιασδήποτε απαίτησης. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας στην οποία χρησιμοποιείται.

PROFAT 50

Χρησεις

Το Profat 50 βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην αρτοποιία-μπισκοτοποιία, παγωτά, ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, σάλτσες, επιδόρπια και ζωοτροφές.

Τυπικη Αναλυση Προϊοντος

Χημική σύσταση  
Ολικές πρωτεϊνες (Ν x 6.38) DM%5,5
Λακτόζη%35,0
Φυτικά λιπαρά%50,0
Τέφρα%4,0
Υγρασία%4,0
Ασβέστιο (Ca)g/Kg2,2
Φώσφορος (P)g/Kg2,4
Νάτριο (Na)g/Kg2,7
Κάλιο (K)g/Kg7,2
Μαγνήσιο (Mg)g/Kg0,5
Χλώριο (Cl)g/Kg8,1
Φυσικές ιδιότητες  
pH (10% solution) 6,0
Ελεύθερη πυκνότηταg/L500
Καθαρότητα (ADMI)discA/B
Μικροβιολογικές προδιαγραφές  
Ο.Μ.Χcfu/gmax 20.000
E colicfu/gΑπουσία
Εντεροβακτηριοειδήcfu/g<10
Ζύμες & Μύκητεςcfu/g< 10
Σταφυλόκοκοι+Πηκτάσηcfu/gΑπουσία
Σαλμονέλλαcfu/25gΑπουσία
Λιστέριαcfu/25gΑπουσία

Συσκευασια

Το Profat 50 συσκευάζεται σε χάρτινους πολύφυλλους σάκους επενδεδυμένους εσωτερικά με φύλλο πολυαιθυλενίου, καθαρού βάρους 20 Kg. Παραδίδεται σε παλέτες διαστάσεων 110 x 120 cm συνολικού βάρους 1200 Kg.

Συνθηκες Διατηρησης

Το Profat 50 πρέπει να διατηρείται σε κλειστούς σάκους σε δροσερό και ξηρό χώρο (20°C, 60% Σ.Υ.) απαλλαγμένο από έντονες οσμές. Δεν πρέπει να εκτείθεται απευθείας στο ηλιακό φως και οι σάκοι να μην έρχονται σε άμεση επαφή με τους τοίχους και το πάτωμα.

Ημερομηνια Ληξης

Στις παραπάνω συνθήκες, το Profat 50 διατηρείται άριστα τουλάχιστον 2 έτη από την ημερομηνία παραγωγής.

Σημειωση

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από στατιστική επεξεργασία δεδομένων της παραγωγής ενός βιολογικού προϊόντος όπως είναι ο ορός γάλακτος. Η εμπορική ευθύνη της εταιρείας μας συνίσταται στην προμήθεια προϊόντων που είναι σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του προϊόντος με τις προδιαγραφές και εφ’ όσον τούτο μας κοινοποιηθεί έγκαιρα και γίνει αποδεκτό από την εταιρεία μας, η ευθύνη μας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αντικατάσταση των μη συμμορφούμενων παρτίδων του προϊόντος. Κακή χρήση του προϊόντος δεν δεσμεύει την εταιρεία μας έναντι οποιασδήποτε απαίτησης. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας στην οποία χρησιμοποιείται.